Πρόσφατα

Δεκέμβριος 2022 | Τάξεις Α, Β1, Β2 | Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τα παιιδιά των Α, Β1, Β2 τάξεων ζωντάνεψαν πρωτοχρονιάτικες ιστορίες κερδίζοντας την προσοχή και τα θερμά χειροκροτήματα των θεατών αλλά και σκορπώντας γέλιο και χαρά!! 

Τη γιορτή άνοιξε η Α τάξη.

Βλέποντας τον Αη Βασίλη να τεμπελιάζει και να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το ταξίδι του, η γυναίκα του με τη βοήθεια των μαθητών  και των μαθητριών  της Α τάξης ανέλαβαν να οργανώσουν την προετοιμασία και να φορτώσουν το έλκυθρο. Έτσι τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά, δώρα, ελαφάκια και τα πάντα ετοιμάστηκαν στην ώρα τους. Τελικά ο Αη Βασίλης ξεκίνησε με το έλκυθρο γεμάτο δώρα και είναι σίγουρο πως τα παιδιά όλου του κόσμου δεν θα μείνουν παραπονεμένα και φέτος. Κι όλα αυτά χάρη στην προσπάθεια των μικρών μαθητών και μαθητριών της Α τάξης του σχολείου μας.....

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής  τα 2 τμήματα της Β τάξης μετέφεραν στη σκηνή το θεατρικό "Ο Άγιος Βασίλης έχει παχύνει"  στο οποίο ο Άγιος Βασίλης βλέποντας ότι έχει "πάρει" κιλά εύχεται να υπήρχε ένα μαγικό φίλτρο που μόλις το πιει θα γίνει στυλάκι!

Η ορκισμένη του εχθρός, μια κακιά μάγισσα μαζί με τον «κακό» πιστό της δούλο, ξεγελάει τον Άγιο Βασίλη και του δίνει ένα φίλτρο που θα τον κάνει αδύνατο. Μόνο που τον κάνει ... κόκαλο! Κι όχι μόνο αυτό!!

Κλέβει το σιρόπι από την Κοκκινοσκουφίτσα, την οδοντογλυφίδα από τον καλό λύκο, τις ουρές από τα τρία γουρουνάκια, τη μύτη από τον Πινόκιο και τα μούσια από τους επτά νάνους!

Κι όλα αυτά, μόνο και μόνο για να την προσέξουν και να την αγαπήσουν....

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συνοδεύτηκε από ζεστα ροφήματα σοκολάτας που ανέλαβε να κεράσει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!

 

Οργάνωση εκδήλωσης: Καραντζούνη Ιωάννα, Μαρκαντωνάτου Αλεξάνδρα, Μαραγκάκη Ειρήνη, Τσελονδρέ Κωνσταντίνα.

Μουσική επιμέλεια: Μαντζοράκης Βασίλειος

Σκηνικά: Κανακάκη Ευαγγελία

 Χρ γιορτή 2

Χρ γιορτή 1

Χρ γιορτή 4

Χρ. γιορτή 10

Χρ. γιορτή 4

Χρ. γιορτή 8

 

 

 

 

 

   Όγδοο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας (8ο)

Διεύθυνση
Ραιδεστού 2, Αγία Βαρβάρα, ΤΚ 12351
Τηλέφωνα
210 5614261, 213 1300548
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
8dimagvarv@sch.gr
Ιστός
http://8dsav.eu
GPS συντεταγμένες & Χάρτης
37.9954455, 23.6631335 (North 37.9954455, East 23.6631335)

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος