Πρόσφατα

Μάρτιος 2023 | Εγγραφές Α΄τάξης και εγγραφές Ολοήμερου Σχολείου (Α΄τάξη) σχ. έτους 2023-24

Εγγραφές  Α΄ τάξης και εγγραφές Ολοήμερου Σχολείου (Α΄τάξη) σχολικού έτους 2023-24

Οι εγγραφές στην Α΄ τάξη του σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2023-24,  θα γίνονται στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου από την Τετάρτη  1/3/2023 ως την Δευτέρα  20/3/2023, κατά τις ώρες 8.30΄ ως 10.00΄.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1/1/2017 ως 31/12/2017.

 

 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ
 
1. Αίτηση εγγραφής (Χορηγείται & συμπληρώνεται στο σχολείο). Η αίτηση υπογράφεται με αυτοπρόσωπη παρουσία στο σχολείο απαραίτητα και από τους δυο  γονείς.
Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία του ενός από τους δύο γονείς, μπορεί να αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου  ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ) Υπεύθυνη Δήλωση, δημιουργημένη μέσω της  υπηρεσίας https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses  ή  επικυρωμένη Υπεύθυνη Δήλωση από ΚΕΠ με την οποία θα δηλώνεται ότι ο/η υπογράφων/ουσα κηδεμόνας συναινεί στην εγγραφή του παιδιού του/της  στο 8ο ΔΣ Αγίας Βαρβάρας.
Για να δείτε και να κατεβάσετε υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης πατήστε εδώ
Σε περίπτωση ύπαρξης δικαστικής απόφασης που δηλώνει με σαφήνεια την αποκλειστική επιμέλεια από τον ένα κηδεμόνα, τότε μπορεί να καταθέσει αίτηση εγγραφής  ο/η ένας/μία γονέας που αναφέρεται στην απόφαση.
2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π) ή άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Mαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) συμπληρωμένο. Το έντυπο παραλαμβάνεται από το νηπιαγωγείο φοίτησης του παιδιού και συμπληρώνεται από παιδίατρο με ευθύνη του/της κηδεμόνα.
Εναλλακτικά, το έντυπο μπορεί να χορηγηθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου ή να εκτυπωθεί μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας (https://8dsav.eu/our-news-3/our-various-info/324-maios-2017-adym).
4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/ήτριας.
5. Βεβαίωση Φοίτησης νηπιαγωγείου (χορηγείται από το νηπιαγωγείο).
6. Υπεύθυνη Δήλωση στοιχείων μαθητή/ήτριας η οποία περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία του παιδιού προκειμένου να αναζητηθεί το Πιστοποιητικό Γέννησης του παιδιού από το σχολείο (αυτεπάγγελτα) μέσω του πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ (Χορηγείται & συμπληρώνεται στο σχολείο). 
 
  
Σημ. 1 Οι αλλοδαποί μαθητές/τριες εγγράφονται στην Α΄ τάξη, προσκομίζοντας τα πέντε (5) πρώτα από τα παραπάνω δικαιολογητικά και επιπρόσθετα Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης ή ομοειδές Πιστοποιητικό Γέννησης επίσημα μεταφρασμένη/ο.

 

Σημ. 2  Παρακαλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες που εγγράφουν τα παιδιά τους να προσκομίζουν το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας (ΑΔΤ). 

 

Οι εγγραφές στο ολοήμερο σχολείο (κανονικού ή διευρυμένου ωραρίου) για παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη κατά το σχολικό έτος 2023-24, πραγματοποιούνται ταυτόχρονα από τους κηδεμόνες τους και δεν απαιτούνται επιπλέον δικαιολογητικά.

Η αίτηση υπογράφεται απαραίτητα και από τους δυο γονείς.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία του ενός από τους γονείς, μπορεί να αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) Υπεύθυνη Δήλωση, δημιουργημένη μέσω της υπηρεσίας https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses ή επικυρωμένη Υπεύθυνη Δήλωση από ΚΕΠ με την οποία θα δηλώνεται ότι ο/η υπογράφων/ουσα κηδεμόνας συναινεί στην εγγραφή του παιδιού του/της στο Ολοήμερο Σχολείο του 8ου ΔΣ Αγίας Βαρβάρας.

Για να δείτε και να κατεβάσετε υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης, πατήστε εδώ.

 

Για την ανακοίνωση εγγραφών  στην Α΄ τάξη πατήστε εδώ. 

Για την ανακοίνωση εγγραφών για μαθητές/ήτριες  στο Ολοήμερο Σχολείο πατήστε εδώ

Για να δείτε τα όρια της περιφέρειας του σχολείου μας πατήστε εδώ
Για να δείτε και να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής  στην Α΄  τάξη πατήστε εδώ.
Για να δείτε και να κατεβάσετε την αίτηση για το Ολοήμερο Σχολείο (Λειτουργία ως 16.00΄) πατήστε εδώ.
Για να δείτε και να κατεβάσετε την αίτηση για το Ολοήμερο Σχολείο (λειτουργία ως 17.30΄) πατήστε εδώ
Για να δείτε και να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση στοχείων μαθητή//ήτριας πατήστε εδώ.
Για να δείτε και να κατεβάσετε το έντυπο ΑΔΥΜ πατήστε εδώ. και το συνοδευτικό έντυπο ιστορικού υγείας του παιδιού (ΦΙΕ) πατήστε εδώ
 
Ο Δ/ντής της σχολικής μονάδας
 
 

 

   Όγδοο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας (8ο)

Διεύθυνση
Ραιδεστού 2, Αγία Βαρβάρα, ΤΚ 12351
Τηλέφωνα
210 5614261, 213 1300548
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο 1
mail@8dim-ag-varvar.att.sch.gr
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο 2
8dimagvarv@sch.gr
Ιστός
http://8dsav.eu
GPS συντεταγμένες & Χάρτης
37.9954455, 23.6631335 (North 37.9954455, East 23.6631335)

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος